Περιφέρεια Αττικής: 20 εκατ. ευρώ για την «Αγιά Σοφιά»

Περιφέρεια Αττικής: 20 εκατ. Περιφέρεια Αττικής: 20 εκατ.

Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο οι οπαδοί της ΑΕΚ. 

Γεγονός αποτελεί η υπογραφή στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ και την Περιφέρεια για τα 20 εκατομμύρια που αφορούν την "Αγιά Σοφιά".

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, υποδέχθηκε τους εκπροσώπους της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, και συγκεκριμένα τον πρόεδρο Αλέξη Αλεξίου και τον αντιπρόεδρο, Σταμάτη Παπασταμάτη.

Σήμερα, ολοκληρώθηκε και τυπικά μια διαδικασία που ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια, όταν το συγκεκριμένο ποσό είχε εγκριθεί από τον τότε περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό.

Η σύμβαση πέρασε την περασμένη εβδομάδα και από το Ελεγκτικό Συμβούλιο του κράτους και αφορά το ποσό με το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.