Τραγωδία από φωτιά στο Βόλο: Προσπάθησε να ανάψει σόμπα και απανθρακώθηκε

Τραγωδία από φωτιά στο Τραγωδία από φωτιά στο

Τραγωδία γράφτηκε απόψε στον Βόλο όπου ένας 60χρονος άνδρας απανθρακώθηκε από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο σπίτι που διέμενε.

Η προσπάθεια ενός 60χρονου άνδρα να ανάψει σόμπα πετρελαίου στο σπίτι που διέμενε στη συνοικία Ν. Δημητριάδας, σήμερα το απόγευμα, είχε τραγική κατάληξη.

Στο δωμάτιο, όπου ήταν γεμάτο σκουπίδια, εκδηλώθηκε φωτιά και ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς, βρήκαν τον άνδρα απανθρακωμένο στο δωμάτιο του σπιτιού.

Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο 60χρονος βρέθηκε να κρατάει στα χέρια του μεταλλικό δοχείο με εύφλεκτο υγρό, με το οποίο προσπάθησε να ανάψει την σόμπα.

Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε μονοκατοικία επί της οδού Θησέως στο Βόλο. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 12, 2023

#ΦΩΤΙΑ #ΒΟΛΟΣ #ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΣ #ΣΟΜΠΑ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.