Κτηνωδία στον Τύρναβο: Πυροβόλησαν αδέσποτο σκυλάκι

Κτηνωδία στον Τύρναβο: Κτηνωδία στον Τύρναβο:

Άλλη μια κτηνωδία με αδέσποτο ζώο καταγράφηκε στη χώρα μας καθώς ένας αδέσποτος σκύλος πυροβολήθηκε εξ επαφής.

Οργή προκαλεί σε μέλη της τοπικής κοινωνίας του Τυρνάβου το περιστατικό με πυροβολισμό σε αδέσποτο σκυλάκι. Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, άγνωστος πυροβόλησε εξ επαφής το σκυλάκι με κυνηγετικό όπλο.

Μάλιστα, ο Δήμος Τυρνάβου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι θα επιδείξει «μηδενική ανοχή» σε περιστατικά κακοποίησης ζώων και γνωστοποίησε ότι υπέβαλε μήνυση για αυτό το γεγονός.

Η ανακοίνωση του Δήμου Τυρνάβου:

Μήνυση υπέβαλε ο Δήμος Τυρνάβου σχετικά με ένα ποινικά κολάσιμο αλλά κυρίως άκρως απεχθές περιστατικό κακοποίησης ζώου.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε από κατοίκους του Αμπελώνα άγνωστος δράστης τραυμάτισε σοβαρότατα αδέσποτο σκυλάκι (τσιπαρισμένο από τον Δήμο) καθώς το πυροβόλησε εξ επαφής με όπλο.

Ο Δήμος Τυρνάβου, σε εκτέλεση της πάγιας θέσης του Δημάρχου Γιάννη Κόκουρα για μηδενική ανοχή σε περιστατικά κακοποίησης ζώων, προβαίνει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές να εκλείψουν στο μέλλον.

#ΤΥΡΝΑΒΟΣ #ΣΚΥΛΟΣ #ΣΚΥΛΙ #ΑΔΕΣΠΟΤΟ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.