Κίνηση τώρα... σε όλη την Αττική: Η μεγάλη «έξοδος» για το Πάσχα έφερε μποτιλιάρισμα

Κίνηση τώρα... σε όλη την Κίνηση τώρα... σε όλη την

Η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα κορυφώνεται, καθώς όλο και περισσότεροι Αθηναίοι εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα δημιουργώντας... κομφούζιο στους δρόμους. Η κίνηση τώρα στην Αττική.

Ιδιαίτερα αυξήμενη η κίνηση στις δύο εθνικές οδούς από το πρωί της Μ. Τετάρτης ενώ τα προβλήματα συνεχίζονται και το μεσημέρι.

Μποτιλιάρισμα επικρατεί στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού στο ύψος του κόμβου της Μεταμόρφωσης, ενώ πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην άνοδο από το Μοσχάτο μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα, δυσκολία στην κυκλοφορία παρατηρείται στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον Γέρακα μέχρι το Μαρούσι.

kinisi0

Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία της Τροχαίας από τη Μεγάλη Δευτέρα – οπότε και ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα - έχουν φύγει από την Αττική συνολικά 108.301 οχήματα.

Το δελτίο κυκλοφορίας από την Τροχαία για την κίνηση στους δρόμους της Αττικής.

#ΑΤΤΙΚΗ #ΚΙΝΗΣΗ #ΚΙΝΗΣΗ_ΤΩΡΑ #ΠΑΣΧΑ #ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.