Αναστάτωση σε δεξαμενόπλοιο ανοιχτά του Ηρακλείου: Γυμνός ναυτικός βρέθηκε στη γέφυρα του καπετάνιου

Αναστάτωση σε Αναστάτωση σε

Στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε ένας 33χρονος Φιλιππινέζος, μέλος του πληρώματος δεξαμενόπλοιου που κατέπλευσε στα Λινοπεράματα Ηρακλείου για να ξεφορτώσει καύσιμα.

Αναγκαία κρίθηκε η επέμβαση του Λιμενικού σε δεξαμενόπλοιο με Έλληνα καπετάνιο που λόγω των καιρικών συνθηκών δεν είχε δέσει και βρισκόταν στα ανοιχτά στα Λιμενοπεράματα Ηρακλείου.

Ένας 33χρονος Φιλιππινέζος, μέλος του πληρώματος, βρέθηκε γυμνός και σε ψυχικά διαταραγμένη κατάσταση στη Γέφυρα του καπετάνιου, κάνοντας αλλοπρόσαλλες κινήσεις και χωρίς να μπορεί κανένας να συνεννοηθεί μαζί του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και στελέχη της Υπηρεσίας αποβίβασαν τον 33χρονο από το πλοίο.

Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Βενιζέλειο και κατόπιν στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος δεν εμφάνιζε στοιχεία επιθετικότητας, ωστόσο δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον, γεγονός που ανησύχησε τόσο τον καπετάνιο όσο και τους συναδέλφους του.

#ΗΡΑΚΛΕΙΟ #ΚΡΗΤΗ #ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟ #ΝΑΥΤΙΚΟΣ #ΓΥΜΝΟΣ #ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.