«Λουκέτο» στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια

«Λουκέτο» στον σύνδεσμο «Λουκέτο» στον σύνδεσμο

«Σφραγίστηκε» ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια έπειτα από επιχείρηση της ΕΛΑΣ

«Λουκέτο» μπαίνει στον σύνδεσμο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκρισμένος χώρος δεν είχε καν άδεια λειτουργίας.

Σημειώνεται πως η έφοδος της αστυνομίας στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ ήλθε ως συνέχεια των ερευνών της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη σε συνδέσμους φιλάθλων του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή - που ακολούθησαν την άγρια δολοφονία εις βάρος του Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ στο συγκεκριμένο σύνδεσμο βρέθηκαν:

1 μαχαίρι, 1 τσεκούρι, 2 μη ενεργοποιημένες φωτοβολίδες, 15 ξύλινα και ένα 1 μεταλλικό κοντάρι, 8 ξύλινα καδρόνια με βίδες, 14 κράνη μοτοσυκλέτας, 6 σπρέι βαφής διαφόρων χρωμάτων, 11 καπνογόνα-βαρελάκια, καθώς και σύστημα καταγραφής εικόνας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.