Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Πατέρας δυο παιδιών γλίστρησε από την ταράτσα και σκοτώθηκε

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Τραγωδία στη Ζάκυνθο:

Πατέρας δύο παιδιών στην Ζάκυνθο ανέβηκε στην ταράτσα γλίστρησε την ώρα που έκανε εργασίες και έπεσε στο κενό.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας 57 ετών από την Ζάκυνθο, στην προσπάθειά του να επιδιορθώσει ντεπόζιτο στην ταράτσα του σπιτιού του σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για ένα ταξιτζή που είχε ανέβει στην ταράτσα για να φτιάξει το ντεπόζιτο του σπιτιού του. Κάποια στιγμή γλίστρησε και η πτώση του στο κενό, αποδείχθηκε μοιραία. Στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση, έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο, αλλά ήταν αργά.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν πάνω στη σκάλα, όταν αυτή γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό. Ο 57χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Αγίου Λουκά όταν ο άνδρας ανέβηκε στον δεύτερο όροφο στην ταράτσα για να κάνει κάποιες εργασίες για την υγρασία στο κτίριο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.