Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για την επίθεση με γκαζάκια στο Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για την έκρηξη από τα γκαζάκια που είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο του Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, στην περιοχή της Άνω Πόλης, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, από την ΕΛΑΣ τονίζεται ότι η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος προχώρησε στη σύλληψη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη, δύο ημεδαπών.

Πρόκειται γα έναν άντρα 35 ετών και μία γυναίκα 22 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τοποθέτηση εκρηκτικού - εμπρηστικού μηχανισμού από τον οποίο προκλήθηκε έκρηξη και πυρκαγιά με συνέπεια την πρόκληση εκτεταμένων υλικών ζημιών στην είσοδο του «Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» στην οδό Μουσών 37 στη Θεσσαλονίκη.

Η έρευνα συνεχίζεται και με το πέρας της, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση, επισημαίνεται από την Αστυνομία.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.