Ο Καρυοθραύστης στο Θέατρο Αθηνά

Ο Καρυοθραύστης στο Θέατρο Ο Καρυοθραύστης στο Θέατρο
Η παιδική παράσταση ο "Καρυοθραύστης" έργο του Χόφμαν σε μουσική του Τσαϊκόφσκι και σε σκηνθεσία της Τούλα Ζαχαριουδάκη, ανεβαίνει στο Θέατρο Αθηνά από Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Είναι ένα έργο ύμνος στην φαντασία και στα ευχάριστα όνειρα, που δημιουργεί όμορφες εικόνες, σπουδαία συναισθήματα, γλυκές αναμνήσεις.... κάνει τα παιδιά να ονειρεύονται, να μάχονται, να ελπίζουν...

kariothraustis

Παραμονή Χριστουγέννων στο σπίτι της μικρής Κλάρας. Όταν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα τα παιχνίδια ζωντανεύουν και γιορτάζουν τα δικά τους Χριστούγεννα.

Ο Καρυοθραύστης – δώρο του θείου των παιδιών – γίνεται ένας όμορφος πρίγκιπας που ταξιδεύει μαζί με την Κλάρα και με την βοήθεια των παιδιών – θεατών στην Ονειροχώρα. 

Τι θα γίνει όμως όταν ξημερώσουν Χριστούγεννα;

Που θα βρεθεί η μικρή Κλάρα και ο Καρυοθραύστης - Πρίγκιπας;

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.