Συγκλονίζει γιαγιά 104 ετών για τον υδάτινο εφιάλτη: «Πέρασα πολέμους και δυστυχίες, τέτοιο κακό δεν έχω ξαναδεί»

Συγκλονίζει γιαγιά 104 ετών Συγκλονίζει γιαγιά 104 ετών

Μια γιαγιά, 104 ετών, που ζει σε χωριό των Τρικάλων, συγκλονίζει μιλώντας για το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel: «Πέρασα πολέμους και δυστυχίες αλλά τέτοιο κακό δεν έχω ξαναδεί».

Τα μάτια της υπεραιωνόβιας Σταυρούλας Μπραζιώτη έχουν δει πάμπολλες καταστάσεις. Όμως, ο εφιάλτης που ζει ο θεσσαλικός κάμπος από τις φονικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel είναι πρωτόγνωρος για εκείνην.

«Πέρασα πολέμους και δυστυχίες αλλά τέτοιο κακό δεν έχω ξαναδεί», είπε η γιαγιά που είναι 104 ετών. Τα μάτια της είδαν πολλά στον έναν και πλέον αιώνα της ζωής της, όχι όμως τέτοια καταστροφή και σε τόσο μεγάλη έκταση, πρόσθεσε.

Η υπεραιωνόβια, που ζει στην Πηνειάδα Τρικάλων, είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι δεν έχει ξαναδεί στη ζωή της τέτοια θεομηνία.

#ΥΠΕΡΑΙΩΝΟΒΙΟΙ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ #ΘΕΣΣΑΛΙΑ #ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.