«Του φώναζε "όξω όξω" και τον έσπρωχνε»: Συγκλονίζουν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας στο Blue Horizon

«Του φώναζε "όξω όξω" και «Του φώναζε "όξω όξω" και

«Εγώ δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να σιωπήσω, να μην πω την αλήθεια. Είναι ηθική υποχρέωση μου», έλεγαν από την πρώτη στιγμή ο κ. Βασίλης και η κα. Μαρία που μίλησαν για τον Αντώνη Κ. - πριν ακόμη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα βίντεο που αποκάλυπταν τη δολοφονική δράση μελών του πληρώματος του Blue Horizon.

Ο κ. Βασίλης Μικρόπουλος και η σύζυγος του Μαρία, κάτοικοι Ρεθύμνου, που επέβαιναν στο πλοίο Elyros και περίμεναν να ταξιδέψουν για να επιστρέψουν στην Κρήτη, επικοινώνησαν τηλεφωνικά στις 10 περίπου το βράδυ της Τρίτης με τα «Ρεθεμνιώτικα Νέα» για να καταγγείλουν, από την πρώτη στιγμή, την εγκληματική ενέργεια του πληρώματος του Blue Horizon. Εκείνη την ώρα μόνο οι αυτόπτες μάρτυρες γνώριζαν την αλήθεια.

«Ένα παιδί, ένα παλικάρι πέταξαν στην θάλασσα από το άλλο πλοίο και πνίγηκε, είναι νεκρό. Το βλέπουμε, να επιπλέει και η θάλασσα το φέρνει πιο κοντά στο πλοίο που είμαστε εμείς. Το σκότωσαν, είδαμε τόσοι επιβάτες τι έγινε. Έτρεχε να μπει στο πλοίο και όταν ανέβηκε ένας από το πλήρωμα ακούσαμε να του φωνάζει «όξω-όξω» και τον έσπρωχνε, τον ξαναέσπρωχνε μέχρι που το παιδί έπεσε στην θάλασσα.

»Έχω πάθει σοκ, έχω τρελαθεί με αυτά που είδα. Πρέπει να μαθευτεί η αλήθεια τι έγινε και να μην κουκουλωθεί. Τόσοι μάρτυρες είδαμε και ακούσαμε τι έγινε. Είδαμε και το πλοίο που αμέσως έκανε απόπλου σα να μην συνέβη τίποτα. Εγώ δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να σιωπήσω, να μην πω την αλήθεια. Είναι ηθική υποχρέωση μου», ανέφεραν στο τηλέφωνο - πολύ πριν δοθεί στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό βίντεο.

Σήμερα, από το Ρέθυμνο όπου έχει επιστρέψει πλέον το ζευγάρι, παραμένουν ακόμη σοκαρισμένοι. «Δεν φεύγει από το μυαλό μου αυτό που είδα. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Το φάγανε το παλικάρι».

«Αν δεν είμαστε τόσοι μάρτυρες κι εάν δεν είχαν τραβηχθεί τα video από τους επιβάτες και του δικού μας πλοίου και του άλλου, η αλήθεια δεν θα μαθευόταν. Κρίμα, κρίμα για το παιδί που χάθηκε τόσο άδικα επειδή κάποιοι άλλοι, που οφείλουν να προστατεύουν τους επιβάτες αλλά και να σώζουν οποιοδήποτε άτομο εντοπίσουν στη θάλασσα, αποφάσισαν για τη ζωή του».

#BLUE_HORIZON #ΕΠΙΒΑΤΕΣ #ΜΑΡΤΥΡΕΣ #ΛΙΜΑΝΙ #ΠΕΙΡΑΙΑΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΠΝΙΓΜΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.