Σοκαριστικό βίντεο από το Μενίδι: Άνδρας παρασύρεται ενώ προσπαθεί να περάσει ρέμα

Σοκαριστικό βίντεο από το Σοκαριστικό βίντεο από το

Ένα (ακόμη) σοκαριστικό βίντεο από την κακοκαιρία Daniel έρχεται στην επιφάνεια: άνθρωπος παρασύρεται από τα ορμητικά νερά ρέματος στο Μενίδι.

Τρομακτικό βίντεο, που δείχνει έναν άνδρα να προσπαθεί να περάσει κάθετα ένα ρέμα εν μέσω της κακοκαιρίας Daniel και τελικά παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο τράβηξε κάτοικος της περιοχής του Μενιδίου και είναι σοκαριστικό. Όπως φαίνεται ο άνθρωπος προσπαθεί να περάσει το ρέμα, αλλά παραπατάει και πέφτει, με αποτέλεσμα να τον παρασύρουν τα νερά που έρχονται με τεράστια ορμή.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικά προκειμένου να σώσουν τον άνθρωπο. Η επιχείρηση διήρκεσε τρεις ώρες και τελικά ευτυχώς ο άνθρωπος σώθηκε.

#ΜΕΝΙΔΙ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΡΕΜΑ #ΠΛΗΜΜΥΡΑ #ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.