Κακοκαιρία Daniel: Συναγερμός από το 112 και στην Αττική -Περιορίστε τις μετακινήσεις σας

Κακοκαιρία Daniel: Συναγερμός Κακοκαιρία Daniel: Συναγερμός

Μήνυμα 112 και στην Αττική για περιορισμό μετακινήσεων λόγω κακοκαιρίας Daniel.

Το 112 ήχησε πριν από λίγο και στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Η πολιτική προστασία τονίζει ότι πρέπει να περιοριστούν οι μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες, καθώς τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν.

{https://twitter.com/112Greece/status/1699476223196291218?s=20}

Τονίζεται ότι στη Νέα Σμύρνη δεν υπάρχει ρεύμα εδώ και μια ώρα.

Τρομακτικές εικόνες έξω από τον Ευαγγελισμό, πολίτες παρασύρονται από χείμαρρο της κακοκαιρίας Daniel

Απίστευτες εικόνες με ανθρώπους να παρασύρονται από τα ορμητικά νερά, όχι κάποιου ποταμού, αλλά της βροχής που έπεσε πριν από λίγη ώρα στην Αθήνα, κάνουν το γύρο του διαδικτύου μέσα από τα social media.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνονται πολίτες να «παραδίδονται» στον χείμαρρο στον οποίο έχει μετατραπεί η Βασιλίσσης Σοφίας έξω από τον Ευαγγελισμό. Στο βίντεο, που ανέβηκε στο Facebook πραγματικά συγκλονίζουν οι εικόνες των ανθρώπων που παρασέρνονται αλλά και των συμπολιτών τους που επιχειρούν να βοηθήσουν.

Σε άλλες εικόνες, φαίνονται οι σταθμοί του μετρό και του ηλεκτρικού να έχουν γίνει... υποβρύχιοι λόγω των ορμητικών χειμάρρων που δημιούργησε η κακοκαιρία Daniel.

@dnews.gr Τρομακτικές σκηνές στο κέντρο της Αθήνας - Πολίτες παρασύρονται από ορμητικά νερά έξω από το μετρό #dnewsgr #kakokairia #kakokairiadaniel #athina ♬ πρωτότυπος ήχος - Dnews.gr

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #112 #ΑΤΤΙΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.