Κακοκαιρία Daniel: Νεκρός 82χρονος στην Καρδίτσα

Κακοκαιρία Daniel: Νεκρός Κακοκαιρία Daniel: Νεκρός

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε από την κακοκαιρία Daniel: νεκρός εντοπίστηκε ένας 82χρονος άνδρας στην Καρδίτσα.

Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε ο ηλικιωμένος άνδρας που αγνοούνταν στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας από τις πρώτες απογευματινές ώρες της Τετάρτης. 

Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου. Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, ο 82χρονος ανασύρθηκε κάτω από όχημα που τον καταπλάκωσε στην περιοχή Ελληνόπυργος Καρδίτσας.

Στο σημείο επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μουζακίου, Φάνη Στάθη, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε βγήκε από το σπίτι του και οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για παράσυρσή του από νερά.

Τρεις νεκροί από την κακοκαιρία Daniel

Ο 82χρονος είναι το τρίτο θύμα -μέχρι στιγμής- της κακοκαιρίας Daniel. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, νεκρή εντοπίστηκε μια γυναίκα 87 ετών, που αγνοούνταν από χθες, Τρίτη, από την περιοχή Πάλτση της Μαγνησίας. Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε ανάμεσα σε ένα σωρό από ξύλα, ενώ για την ανάσυρσή της επιχείρησαν 8 πυροσβέστες.

Χθες, νεκρός εντοπίστηκε άνδρας 51 ετών στον Άγιο Γεώργιο Βόλου, όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού. Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

 

Σορός ηλικιωμένου ανασύρθηκε ύστερα από καταπλάκωσή του από όχημα στην περιοχή Ελληνόπυργος Καρδίτσας. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 6, 2023

#ΝΕΚΡΟΣ #ΚΑΡΔΙΤΣΑ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.