Εικόνες «πολέμου» από τον Βόλο -Η απόλυτη καταστροφή που αφήνει πίσω της η κακοκαιρία Daniel

Εικόνες «πολέμου» από τον Εικόνες «πολέμου» από τον

Η κακοκαιρία Daniel συνεχίζει και σφυροκοπά την Μαγνησία, ενώ στο Βόλο οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες.

Μόνο θλίψη και οργή μπορεί να νιώσει κάποιος βλέποντας τις αποκαρδιωτικές εικόνες από τον Βόλο, που χτυπήθηκε από την κακοκαιρία Daniel.

Οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες.

Άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ υπάρχουν αγνοούμενοι. Σπίτια έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά. Άνθρωποι είδαν για ακόμα μια φορά τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. Τα αυτοκίνητα τους να διαλύονται.

Γέφυρες έχουν σπάσει στα δύο. Η Γη έχει «καταπιεί» ολόκληρους δρόμους. Περιοχές παραμένουν από χθες χωρίς ρεύμα και νερό.

Εικόνες που δείχνουν μέρος της καταστροφής στο Βόλο

{https://www.instagram.com/p/Cw2jrVusbmg/?img_index=1}

Η κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι αύριο, Πέμπτη, το βράδυ, δήλωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο έκτακτης ενημέρωσης για την κακοκαιρία Daniel.

«Εφιστούμε την προσοχή προς όλους. Μέχρι αύριο το βράδυ ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών» σημείωσε ο κ. Κικίλιας, ενώ τόνισε ότι «τα φαινόμενα ενδεχομένως θα επηρεάσουν μερικώς και την Αττική».

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΒΟΛΟΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΕΙΚΟΝΕΣ #ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.