ΕΔΕ για τις ενέργειες του Λιμεναρχείου Πειραιά τη στιγμή του πνιγμού του 36χρονου

ΕΔΕ για τις ενέργειες του ΕΔΕ για τις ενέργειες του

Την διεξαγωγή ΕΔΕ διέταξε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σχετικά με τις ενέργειες του Λιμεναρχείου Πειραιά τη στιγμή του πνιγμού του 36χρονου Αντώνη.

Υπενθυμίζεται πως ο βασανιστικός του θάνατος προέκυψε αφού μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, της Blue Star Ferries, τον έσπρωξαν κατά τη διάρκεια της αποβίβασής του στο πλοίο, με αποτέλεσμα να πνιγεί. Ο κ. Βαρβιτσιώτης γνωστοποίησε τις ενέργειές του μέσα από ανάρτησεις στα social media.

Η ανάρτηση Βαρβιτσιώτη:

«Διέταξα τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ως προς τη διαχείριση του τραγικού περιστατικού».

{https://twitter.com/MVarvitsiotis/status/1699382632134463809?s=20}

#ΕΔΕ #ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ #ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ #ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.