Πνιγμός η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη - Είχε χτυπήματα σε πρόσωπο και κεφάλι

Πνιγμός η αιτία θανάτου του Πνιγμός η αιτία θανάτου του

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή στο άψυχο σώμα του 36χρονου Αντώνη, που πέθανε άδικα χτες το βράδυ, όταν απωθήθηκε άγρια από εργαζόμενους στο πλοίο Blue Horizon μέχρι που έπεσε στη θάλασσσα και πνίγηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πνιγμός είναι η αιτία θανάτου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ενώ εντοπίστηκαν πληγές και κακώσεις στο κεφάλι και το πρόσωπο του 36χρονου.

Επιπλέον, θεωρείται το πιθανότερο ότι την στιγμή που βρέθηκε στη θάλασσα ήταν ζωντανός και ο 36χρονος Αντώνης πνίγηκε καθώς δεν τον βοήθησε κανείς και ο ίδιος δεν γνώριζε μπάνιο.

Οι εκδορές και οι μικροκακώσεις στην κεφαλή έχουν φωτογραφηθεί και θα περιλαμβάνονται στη δικογραφία καθώς και από το βίντεο φαίνεται να σπρώχνουν τον άνδρα και εκείνος κάποια στιγμή να πέφτει και να χτυπά στο κεφάλι πριν βρεθεί στη θάλασσα.

#ΠΝΙΓΜΟΣ #BLUE_HORIZON #ΠΛΟΙΟ #ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.