Πού ήταν το Λιμενικό την ώρα της τραγωδίας; Τα τρία ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

Πού ήταν το Λιμενικό την Πού ήταν το Λιμενικό την

Σοβαρά κενά στη διαχείρηση του συμβάντος από το κεντρικό λιμεναρχείο του Πειραιά φαίνεται ότι διαπιστώθηκαν στη διάρκεια της προκαταρκτικής έρευνας για το μοιραίο συμβάν που στοίχισε τη ζωή του 36χρονου Αντώνη από το πλοίο Blue Horizon

Σύμφωνα με πληροφορίες η προ ολίγου εντολή διενέργειας ΕΔΕ που δόθηκε από τον υπουργό Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτη, αφορά στα εξής σημεία.

Πρώτον την απουσία λιμενικών από το σημείο την ώρα της πτώσης του ανθρώπου στη θάλασσα, δεύτερον το χρόνο έναρξης των ενεργειών του λιμενικού, τρίτον την επικοινωνία με τη δικαιοσύνη, τους εκπροσώπους της εταιρίας και του πληρώματος του πλοίου. Το λιμενικό από την πλευρά του υποστηρίζει ότι στο σημείο υπήρξε παρουσία ωστόσο δεν διευκρινίζει πως ενήργησε την ώρα που έγινε το έγκλημα.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες το καράβι είχε ανοιχτεί 2-3 μίλια στο πέλαγος και κατόπιν ενημερώθηκε από την εισαγγελική αρχή να επιστρέψει. Από την πλευρά της εταιρίας δεν υπάρχει αναφορά για το εάν όντως είχε απομακρυνθεί από το λιμάνι ή εάν ο καπετάνιος με δίκη του πρωτοβουλία το επανέφερε.

#ΛΙΜΕΝΙΚΟ #ΠΕΙΡΑΙΑΣ #ΠΝΙΓΜΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.