Μεσσηνία: Ορειχάλκινη προτομή του Παπαφλέσσα αποκαλύφθηκε στο φράγμα του Παμίσου στον Αρι

Μεσσηνία: Ορειχάλκινη Μεσσηνία: Ορειχάλκινη

Μπροστά σε μία ορειχάλκινη προτομή του Παπαφλέσσα βρέθηκαν όσοι ήταν παρόντες σήμερα το πρωί στο άνοιγμα του φράγματος του Παμίσου στον Αρι.

Λόγω της κακοκαιρίας οι υπεύθυνοι του ΓΟΕΒ άνοιξαν το φράγμα για εκτόνωση των υδάτων και μόλις τα νερά υποχώρησαν αποκαλύφθηκε η προτομή του Παπαφλέσσα κοντά στην πόρτα του φράγματος.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline, την προτομή εντόπισε αρχικά ο Αριστόδημος Τσορώνης, ο οποίος ειδοποίησε τον πρόεδρο της Κοινότητας Αριος Γρηγόρη Κωστόπουλο, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε και ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Γιώργος Φάβας, που με τη σειρά του ενημέρωσε την Ασφάλεια Καλαμάτας.

protomi83

Οι αστυνομικοί παρέλαβαν το εύρημα, το οποίο φυλάσσεται πλέον στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Εικάζεται ότι πρόκειται για προτομή που είχε κλαπεί το 2022 από το Μανιάκι.

Η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη.

#ΜΕΣΣΗΝΙΑ #ΦΡΑΓΜΑ #ΠΡΟΤΟΜΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.