Διδυμότειχο: Συνοριοφύλακας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Διδυμότειχο: Διδυμότειχο:

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 30χρονο που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, στην προσπάθεια των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο συνοριοφύλακας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι πιθανότατα με το υπηρεσιακό του όπλο και βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος από συναδέλφους του.

Ο κίνδυνος δεν έχει περάσει αλλά είναι μεγάλος. Οι γιατροί θεωρούν τις επόμενες ώρες καθοριστικές

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο 30χρονος που υπηρετεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι τα ξημερώματα.

Ο συνοριοφύλακας εντοπίστηκε στο σπίτι του από συναδέλφους του και δίπλα του υπήρχε το υπηρεσιακό του όπλο.

Αρχικά μετααφέρθηκε με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

#ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ #ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ #ΚΕΦΑΛΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.