Εφιάλτης στην Καισαριανή: Άνδρας επιτέθηκε με σύριγγα σε γυναίκα

Εφιάλτης στην Καισαριανή: Εφιάλτης στην Καισαριανή:

Εφιάλτης για γυναίκα στην Καισαριανή η οποία δέχθηκε επίθεση με σύριγγα από άνδρα.

Υλικό από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή έχει αποτυπώσει την γυναίκα να περπατά και έναν άνδρα πίσω της να κρατά σύριγγα η οποία περιέχει ένα λευκό υγρό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όπως μετέδωσε το OPEN, λίγα λεπτά αργότερα ο άγνωστος άνδρας τρύπησε την γυναίκα που βρισκόταν μπροστά του πάνω από το σορτς που φορούσε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.Α.Σ. έχουν στη διάθεσή τους το υλικό από την κάμερα ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσουν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος ακόμα αναζητείται.

Γιατρός επισημαίνει ότι αν το υγρό αυτό περιείχε κάτι μολυσματικό, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μετάδοσης και στην γυναίκα.

#ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ #ΣΥΡΙΓΓΑ #ΑΝΔΡΑΣ #ΓΥΝΑΙΚΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.