Ημαθία: Πατέρας 4 μικρών παιδιών ο αστυνομικός που σκοτώθηκε εν ώρα υπηρεσίας

Ημαθία: Πατέρας 4 μικρών Ημαθία: Πατέρας 4 μικρών

ΙΧ που οδηγούσε έγκυος οδηγός έπεσε πάνω στη μηχανή του άτυχου 44χρονου

Τραγωδία με θύμα έναν 44χρονο αστυνομικό της ομάδας «Ζ» είχαμε σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Ο αστυνομικός που οδηγούσε τη μηχανή του και ήταν εν ώρα υπηρεσίας, συγκρούστηκε με ΙΧ που οδηγούσε έγκυος γυναίκα.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star, η έγκυος γυναίκα πήγε να βγει από ένα πάρκινγκ. Φέρεται όμως να έκλεισε τον δρόμο τη στιγμή που περνούσε ο άτυχος αστυνομικός με τη μηχανή του εκτελώντας την υπηρεσία του.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που η γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο άτυχος 44χρονος φορούσε κράνος, δυστυχώς όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να του σώσει τη ζωή, καθώς η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Ο αστυνομικός άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου και διασωληνώθηκε, ωστόσο δεν άντεξε και το νήμα της ζωής κόπηκε.

Πρόκειται για πατέρα τεσσάρων παιδιών με το μεγαλύτερο να είναι μόλις 8 ετών.

Σημειώνεται ότι η έγκυος οδηγός, είναι σε κατάσταση σοκ και λαμβάνει ψυχολογική στήριξη, ενώ το παιδί που κυοφορεί δεν κινδυνεύει.

#ΗΜΑΘΙΑ #ΝΕΚΡΟΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.