Φωτιά στον Έβρο: Κάηκε κομμάτι του μικρού πυρήνα στο δάσος Δαδιάς, νέο μήνυμα 112 στη Λευκίμμη

Φωτιά στον Έβρο: Κάηκε Φωτιά στον Έβρο: Κάηκε

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες από τις πυροσβεστικές δυνάμεις ώστε να περιορίσουν τη φωτιά που μαίνεται για 15η μέρα στον Έβρο. Μήνυμα του 112 προς τους κατοίκους της Λευκίμμης να είναι σε ετοιμότητα.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν σε διάσπαρτες ενεργές εστίες κοντά σε Σουφλί, Καριοφίλια, Δαδιά και Γιάννουλη, ενώ έχει καεί και τμήμα του μικρού πυρήνα του δάσους της Δαδιάς, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Από το πρωί του Σαββάτου τα εναέρια μέσα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις, ενώ από εδάφους επιχειρεί μεγάλη δύναμη με πάνω από 500 πυροσβέστες.

Λιγο μετά τις 16.30 το 112 έστειλε μήνυμα προς τους κατοίκους της Λευκίμμης Εβρου να είναι σε ετοιμότητα εξαιτίας της φωτιάς και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

#ΦΩΤΙΑ #ΦΩΤΙΑ_ΤΩΡΑ #ΕΒΡΟΣ #ΔΑΔΙΑ #ΠΥΡΗΝΑΣ #112 #ΛΕΥΚΙΜΜΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.