«Το πέρασες με άριστα και ζεις τώρα στο για πάντα»: Το πτυχίο Νομικής του Κυπριανού παραδόθηκε στην αδερφή του

«Το πέρασες με άριστα και «Το πέρασες με άριστα και

Ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, παρέδωσε την Πέμπτη 31 Αυγούστου σε κλίμα συγκίνησης, το πτυχίο του Κυπριανού Παπαϊωάννου στην αδελφή του.

Σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης η Εύα Παπαϊωάννου, αδελφή του 23χρονου Κυπριανού που έχασε τη ζωή του στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, παρέλαβε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης την βεβαίωση περάτωσης των σπουδών του.

Στη συγκινητική ανάρτησή της στο Facebook, αναφέρει:

«Σήμερα παρέλαβα το πτυχίο σου Κύπρος Παπαϊωάννου μου. Βέβαια εσύ πήρες το πτυχίο της ζωής, το πέρασες με άριστα και ζεις τώρα στο για πάντα... Αλλά κ πάλι συγχαρητήρια! Ευχαριστούμε τη Νομική Σχολή ΑΠΘ που σε τίμησε με τον τρόπο αυτό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή σταδιοδρομία!».

#ΤΕΜΠΗ #ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΝΕΚΡΟΣ #ΠΤΥΧΙΟ #ΝΟΜΙΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.