Θρίλερ με τον θάνατο 20χρονου τουρίστα στα Μάλια

Θρίλερ με τον θάνατο Θρίλερ με τον θάνατο

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση του θανάτου ενός 20χρονου Γερμανού τουρίστα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στα Μάλια της Κρήτης.

Όπως μεταδίδει το Cretapost.gr, ο Γερμανός τουρίστας βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα, μετά από μια νύχτα διασκέδασης με τους φίλους του στα Μάλια της Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός είχε περάσει μια βραδιά διασκέδασης με την παρέα του και τα ξημερώματα επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν.

Λίγο αργότερα, ο νεαρός βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του. Οι φίλοι του δεν έδωσαν πολλά στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του, φέρονται να είπαν ότι δεν γνώριζαν εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η νεκροψία νεκροτομή θα φέρει στο φως τα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία έχει ενεργοποιήσει τη διαδικασία της ανάκρισης, προκειμένου να διαλευκανθούν τα περίεργα συμβάντα που οδήγησαν στον αιφνίδιο θάνατο του νέου.

#ΘΑΝΑΤΟΣ #ΚΡΗΤΗ #ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.