Λάρισα: Σημάδια βελτίωσης της αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγο της

Λάρισα: Σημάδια βελτίωσης Λάρισα: Σημάδια βελτίωσης

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 43χρονης αστυνομικού, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της, μέσα στο σπίτι τους στη Λάρισα.

Η 43χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα, καθώς υπέστη ρήξη σπλήνας και νεφρού μέσα στα πλευρά, και είναι χτυπημένη στη μύτη, στη γνάθο και στο στόμα.

Δίπλα της, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει το αρχικό σοκ είναι τα δικά της πρόσωπα καθώς και ψυχολόγοι του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ήταν η πρώτη φορά που τη χτύπησε, όμως την είχε απειλήσει στο παρελθόν και γι’ αυτό είχε κάνει μήνυση.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς… Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε.

Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου».

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του επιχειρηματία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και θα απολογηθεί την Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήθελε να χωρίσουν και ζήτησε διαζύγιο. Το ζευγάρι για αρκετό καιρό ήταν σε διάσταση. Περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο σύζυγός της εισέβαλε στο σπίτι και την ξυλοκόπησε άγρια. Ο ξυλοδαρμός διήρκησε πάνω από μία ώρα και ένα τέταρτο. Λίγο πριν καταλήξει, η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε ανάταξη, ώστε να επανέλθει στη ζωή.

#ΛΑΡΙΣΑ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΣΥΖΥΓΟΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.