Προειδοποίηση Καλλιάνου για κακοκαιρία: «Δείξτε προσοχή! Είναι ανησυχητικά τα τελευταία προγνωστικά»

Προειδοποίηση Καλλιάνου Προειδοποίηση Καλλιάνου

Την προσοχή των πολιτών συνιστά ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας η οποία φέρνει έντονα καιρικά φαινόμενα.

«Σας παρακαλώ θερμά, δείξτε προσοχή για το Σάββατο 5 Αυγούστου» τονίζει στην ανάρτησή του ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, για τις περιοχές της χώρας οι οποίες θα έχουν έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχόπτωση και καταιγίδες.

«Παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η εξέλιξη του καιρού, κυρίως για το Σάββατο 5 Αυγούστου και επειδή είναι ελαφρώς ανησυχητικά τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που βλέπω, θέλω να σας πω ότι ο καιρός θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση λίγο πριν από το μεσημέρι και έπειτα.

Πρώτα από τις περιοχές των βορείων Επτανήσων, με πολλές βροχές, μπόρες δυνατές και καταιγίδες. Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ακόμη και για πλημμυρικά φαινόμενα», προειδοποιεί ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο ίδιος, επισημαίνει τις υπόλοιπες περιοχές στις οποίες θα σημειωθεί ραγδαία επιδείνωση καιρού: Επτάνησα, Ήπειρος, Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία, Δυτική Στερεά Ελλάδα, Βορειοδυτική Πελοπόννησο και στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

#ΚΑΙΡΟΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ #ΒΡΟΧΕΣ #ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ #ΕΚΤΑΚΤΟ_ΔΕΛΤΙΟ_ΚΑΙΡΟΥ #ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.