Δολοφονία στην Πάτρα: Συνελήφθη ο ανιψιός της 55χρονης, είχε κατηγορηθεί και για τον φόνο της μάνας του

Δολοφονία στην Πάτρα: Δολοφονία στην Πάτρα:

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση της δολοφονίας της 55χρονης στην Πάτρα, με τις αρχές να ανακρίνουν την Πέμπτη τον ανιψιό της, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί και για τον θάνατο της μητέρας του.

Στη σύλληψη του 35χρονου ανιψιού της γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στην Πάτρα την προηγούμενη Πέμπτη, προχώρησε η αστυνομία.

Ο συλληφθείς βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο και ανακρίνεται ήδη από εχθές, ενώ σε βάρος του υπάρχουν σοβαρά στοιχεία σε σχέση με την εγκληματική ενέργεια. Κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν οι αστυνομικοί, εμφανίζουν τον 35χρονο να βγαίνει από το σπίτι της γυναίκας το επίμαχο διάστημα που προσδιορίζεται ιατροδικαστικά η δολοφονία δηλαδή την Τετάρτη 26 Ιουλίου, φορώντας περούκα, μάσκα και χειρουργικά γάντια.

Η 55χρονη βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι την επόμενη ημέρα από φιλικό της πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο 35χρονος επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας και ταξίδεψε με προορισμό την Κόρινθο και στη συνέχεια με ταξί στο Λουτράκι, όπου για μικρό χρονικό διάστημα έμεινε σε τροχόσπιτο φιλικού του προσώπου.

Η Ασφάλεια Πατρών τον θεωρούσε από την πρώτη στιγμή ύποπτο και τον αναζητούσε. Οι υποψίες σε βάρος του προέκυπταν από το γεγονός ότι πριν από επτά χρόνια είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της 53χρονης μητέρας του και αδελφής της 55χρονης που δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται την κατηγορία, ωστόσο τα στοιχεία σε βάρος του είναι αδιάσειστα. Εντός της ημέρας είναι πιθανό η δικογραφία να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης και η έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον Ανακριτή.

#ΦΟΝΟΣ #ΠΑΤΡΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΑΝΙΨΙΟΣ #ΕΛΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.