«Τελευταίο αντίο» στον Τζιμάκο από συγγενείς και φίλους

«Τελευταίο αντίο» στον «Τελευταίο αντίο» στον

Συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του βρέθη το μεσημέρι στο Κοιμητήριο της Νέας Μάκρης και είπαν το «τελευταίο αντίο» στον καλλιτέχνη Τζίμη Πανούση.

Συγγενείς, πολιτικοί και γνωστοί  καλλιτέχνες αποχαιρέτισαν τον Τζιμάκος τους. Ανάμεσά τους ο Μανώλης Γλέζος, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Βασίλης Λέκκας, ο Διονύσης Σχοινάς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και άλλοι.

Στεφάνια απέστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, η ΑΕΚ, της οποίας ο εκλιπών ήταν φίλαθλος, το Εθνικό Θέατρο και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Τζίμης Πανούσης πέθανε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου από ανακοπή καρδιάς.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.