Qatar Gate -Εύα Καϊλή: Διαψεύδει ο Δημητρακόπουλος τις καταθέσεις 20 εκατ. σε τράπεζες του Παναμά

Qatar Gate -Εύα Καϊλή: Διαψεύδει Qatar Gate -Εύα Καϊλή: Διαψεύδει

Διευκρινήσεις σχετικά με έγγραφα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και δείχνουν δωροδοκία προς την Εύα Καϊλή, έδωσε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος σχετικά με το Qatar Gate.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σημείωσε πως τα έγγραφα που κυκλοφορούν από εχθές στο διαδίκτυο και δείχνουν μεταφορά χρημάτων, δεκάδων εκατομμυρίων, από το επίσημο κράτος του Κατάρ, στην τράπεζα του Κατάρ και στη συνέχεια σε εμβάσματα τριών λογαριασμών στον Παναμά, στην Εύα Καϊλή, τη μητέρα της και τον πατέρα της, είναι «προδήλως και εμφανέστατα πλαστά».

Μάλιστα, ο κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε και παρέμβαση της Αρχής ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να διαπιστώσει ποιος κατασκεύασε τα εν λόγω έγγραφα.

#QATAR_GATE #ΕΥΑ_ΚΑΙΛΗ #ΣΚΑΝΔΑΛΟ #ΜΙΧΑΛΗΣ_ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.