Πυροβολισμός 16χρονου Ρομά: Απογοητευμένοι οι γονείς από την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου

Πυροβολισμός 16χρονου Ρομά: Πυροβολισμός 16χρονου Ρομά:

Ένσταση ετοιμάζουν οι γονείς του 16χρονου Ρομά ο οποίος κατέληξε έπειτα από πυροβολισμό αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη.

Απογοητευμένοι από την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για τον 34χρονο αστυνομικό δηλώνουν οι γονείς και οι συγγενείς του Κώστα Φραγκούλη, οι οποίοι ετοιμάζουν ένσταση με στόχο το θέμα να φτάσει ακόμη και στον Άρειο Πάγο.

Ο Παναγιώτης Σαμπάνης, Πρόεδρος της ομοσπονδίας Ρομά Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας σχολιάζοντας την απόφαση ανέφερε: «Μάθαμε πως ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους. Οι γονείς στεναχωρέθηκαν πάρα πολύ με αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με το thesstoday, οι γονείς θα κινηθούν νομικά ώστε να γίνει ένσταση της απόφασης και η υπόθεση να φτάσει στον Άρειο Πάγο».

Ο ίδιος συνεχίζοντας, τόνισε ότι «οι γονείς είναι πολύ στεναχωρεμενοι, έχασαν το παιδί τους. Αν είχαμε κάνει κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανε ο αστυνομικός ήδη θα ήμαστε πίσω από τα κάγκελα».

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο κ. Σαμπάνης, η υπερασπιστική γραμμή της οικογένειας θα ενισχυθεί με την πρόσληψη ενός ακόμη δικηγόρου από την Αθήνα, ο οποίος εντός ημερών αναμένεται να αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπόθεση.
Επίσης, οι Ρομά ετοιμάζουν πορεία «ειρηνικού» όπως αναφέρουν χαρακτήρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός ημερών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προς το Δικαστικό Μέγαρο και με πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΡΟΜΑ #16ΧΡΟΝΟΣ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ #ΓΟΝΕΙΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.