Χαλκίδα: Νεκρή 16χρονη σε τροχαίο, τραυματίας ο 18χρονος οδηγός

Χαλκίδα: Νεκρή 16χρονη σε Χαλκίδα: Νεκρή 16χρονη σε

Μια κοπέλα 16 χρονών άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, σε τροχαίο που έγινε στην Χαλκίδα. Η κοπέλα επέβαινε σε όχημα που οδηγούσε 18χρονος.

Το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή της η 16χρονη, έγινε περίπου στις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης στον κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας, επί της οδού Στύρων, στη περιοχή Καμάρες.

Θύμα του τροχαίου μια κοπέλα μόλις 16 ετών από την Χαλκίδα, συνοδηγός σε όχημα που οδηγούσε ένας 18χρονος, όπως ανέφερε το eviazoom.

Το τροχαίο έγινε όταν ο 18χρονος έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε και χτύπησε με σφοδρότητα σε μαντρότοιχο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και άνδρες της πυροσβεστικής, η οποίοι ανέσυραν τον 18χρονο και την 16χρονη από το όχημα, ενώ η κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας με ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά, καθώς διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της.

Τραυματισμένος νοσηλεύεται και ο 18χρονος οδηγός, ενώ οι αστυνομικές αρχές της Χαλκίδας διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου.

Στην περιοχή έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν πολλά τροχαία.

#ΧΑΛΚΙΔΑ #ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΝΕΚΡΗ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ #ΟΔΗΓΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.