Ασπρόπυργος: Φωτιά σε καταυλισμό Ρομά και στις γραμμές του Προαστιακού, ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε Ασπρόπυργος: Φωτιά σε

Eπεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή του Ασπρόπυργου μετά την είδηση του θανάτου του 16χρονου Ρομά, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό. Υπάρχει φωτιά στις γραμμές του προαστιακού με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περάσουν οι συρμοί.

Το απόγευμα της Τρίτης ξέσπασε φωτιά σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο και στις γραμμές του Προαστιακού, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα σε δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς-Κιάτο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πρόκειται για τα δρομολόγια 1324 και 1325 της γραμμής Πειραιάς-Κιάτο του Προαστιακού, τα οποία δε μπορούν να φτάσουν στον σταθμό στον Ασπρόπυργο λόγω της φωτιάς που έχει ξεσπάσει στις σιδηροδρομικές γραμμές και στον καταυλισμό των Ρομά.

{https://twitter.com/HellenicTrain/status/1602698987928264705?s=20&t=9toPJrygNKPKllO1xbbZLA}

#ΡΟΜΑ #16ΧΡΟΝΟΣ #ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ #ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.