Πυροβολισμός 16χρονου Ρομά: Αστυνομική επιχείρηση από ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ σε Άνω Λιόσια, Μενίδι και Ζεφύρι

Πυροβολισμός 16χρονου Ρομά: Πυροβολισμός 16χρονου Ρομά:

Δρακόντεια αστυνομική επιχείρηση με ΟΠΚΕ, ΜΑΤ, ελικόπτερα και πυροσβεστικά σε Άνω Λιόσια, Μενίδι και Ζεφύρι

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα ευρεία επιχείρηση της αστυνομίας στο Ζεφύρι, στο Μενίδι στα Άνω Λιόσια και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Αττικής λόγω των επεισοδίων που έχουν ακολυοθήσει τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά.

Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποιούν δυνάμεις της ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ σε Ζεφυρι, Άνω Λιοσια και Μενίδι, μετά τα επεισόδια που σημειώνονται τα τελευταία βραδιά από ομάδες Ρομά με αφορμή τον τραυματισμό του 16χρονου στην Θεσσαλονίκη από Αστυνομικό της ΔΙΑΣ.

Στη Δυτική Αττική αλλά και σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες οργισμένες διαμαρτυρίες ενώ έχουν σημειωθεί επεισόδια με φωτιές, οδοφράγματα και συγκρούσεις με την αστυνομία.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κεντρικό δρόμο που διατρέχει την πόλη έχει διακοπεί από το ύψος της πλατείας Κολοκοτρώνη, στη συμβολή της Παναγίας Γρηγορούσας με την οδό Κρυστάλλη, όπου δυνάμεις ΟΠΚΕ, ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, Ασφάλεια, drones, αύρες, κλούβες αλλά και Πυροσβεστικά οχήματα έχουν, κατά πληροφορίες, μπει ακόμα στα γύρω στενά.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έρχεται μετά τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια χθεσινής νύχτας με Ρομά που διαμαρτύρονταν για τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Λίγο νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στην τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ξεκαθάρισε αναφερόμενος στα επεισόδια από τους Ρομά ότι «κανείς δεν δικαιούται να ξεφεύγει από τον νόμο».

#ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ_ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ #ΕΚΑΜ #ΟΠΚΕ #ΑΝΩ_ΛΙΟΣΙΑ #ΜΕΝΙΔΙ #ΖΕΦΥΡΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.