Μήνυμα 112 για τα επεισόδια και τη φωτιά στον Ασπρόπυργο: «Καταφύγετε σε κλειστό κτίριο, επικίνδυνοι για την Υγεία καπνοί»

Μήνυμα 112 για τα επεισόδια Μήνυμα 112 για τα επεισόδια

Μήνυμα 112 στάλθηκε για τα επεισόδια και τη φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα ελαστικών στον Ασπρόπυργο: «Καταφύγετε σε κλειστό κτίριο, επικίνδυνοι για την Υγεία καπνοί».

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση σε Ασπρόπυργο και Άνω Λιόσια, με ομάδες Ρομά να προχωρούν σε καταστροφές, διαμαρτυρόμενοι για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ομάδα Ρομά, περίπου στις 9 το βράδυ, διέρρηξε κατάστημα με ελαστικά που βρίσκεται επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, και στην συνέχεια του έβαλαν φωτιά.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν αυτήν την ώρα 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Νωρίτερα, στα Άνω Λιόσια, νεαροί Ρομά πυρπόλησαν ένα αστικό λεωφορείο. Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία, στην διασταύρωση της λεωφόρου Φυλής με την οδό Ιουστινιανού, Ρομά έκαψαν ολοσχερώς ένα αστικό λεωφορείο στο οποίο δεν υπήρχαν επιβάτες.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα. Στην περιοχή παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις.

alert

#ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ #112 #ΡΟΜΑ #ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.