Ξεσπά ο πατέρας του 16χρονου που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι: «Όταν πυροβόλησε, σκέφτηκε τα παιδιά του;»

Ξεσπά ο πατέρας του 16χρονου Ξεσπά ο πατέρας του 16χρονου

Ο πατέρας του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη σημείωσε πως ο γιος του παραμένει ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο, όπου και νοσηλεύεται, χωρίς να έχει διαφύγει τον κίνδυνο να χάσει την ζωή του.

Ξεσπά ο Παύλος Φραγκούλης για τον σοβαρό τραυματισμό του γιου του, που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από άνδρα της ΕΛΑΣ στην διάρκεια καταδίωξης, καθώς ο ανήλικος δεν πλήρωσε είκοσι ευρώ για βενζίνη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Κώστας Φραγκούλης υπογράμμισε πως οι τέσσερις αστυνομικοί που μετείχαν στην επιχείρηση βρίσκονταν στο συγκεκριμένο πρατήριο και έπιναν καφέ - γεγονός που, όπως σημειώνει, επιβεβαιώνει πως γνώριζαν ότι το άτομο που δεν πλήρωσε ήταν παιδί.

Ερωτηθείς, μάλιστα, για το γιατί πιστεύει πως ο άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ πυροβόλησε, ο πατέρας του 16χρονου δήλωσε άγνοια, σημειώνοντας ωστόσο πως πιθανότατα το κίνητρο ήταν ρατσιστικό, επειδή το παιδί του είναι Ρομά.

Αναφερόμενος, παράλληλα, στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που ανέλαβε την υπεράσπιση του αστυνομικού που συνελήφθη, ξέσπασε:

O Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι ο αστυνομικός έχει παιδιά. Όταν πυροβόλησε το δικό μου το παιδί, σκέφτηκε τα δικά του παιδιά;

Η οικογένεια του νεαρού ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί ο υπέθυνος για τον σοβαρό τραυματισμό του ανήλικου παιδιού τους.

 

#ΡΟΜΑ #ΑΝΗΛΙΚΟΣ #ΣΦΑΙΡΕΣ #ΚΕΦΑΛΙ #ΕΛΑΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ_ΒΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.