«Κόλαση» στη Θεσσαλονίκη, αναφορές για πυροβολισμό κατά των ΜΑΤ

«Κόλαση» στη Θεσσαλονίκη, «Κόλαση» στη Θεσσαλονίκη,

Σκηνικό χάους στην οδό Πόντου στη Δυτική Θεσσαλονίκη, αναφορά για πυροβολισμό κατά των ΜΑΤ.

Πιο αναλυτικά, σκηνικό έντασης επικρατεί στην οδό Πόντου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε Ρομά και δυνάμεις των ΜΑΤ, με το κλίμα να γίνεται εκρηκτικό.

Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμό από την πλευρά των Ρομά κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ ωστόσο να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, όπως αναφέρει η ΕΡΤ και το ertnews.gr.

Την ίδια ώρα, έκκληση να σταματήσουν οι εντάσεις έξω από το Ιπποκράτειο απηύθυναν οι γιατροί του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται ο 16χρονος, που δέχθηκε πυροβολισμό από αστυνομικό.

Οι Ρομά δηλώνουν πως θέλουν οι κινητοποιήσεις να είναι ειρηνικές.

Αυτή την ώρα, κλειστή είναι η Παλιά Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος της Χαλκηδόνας, καθώς ομάδα διαδηλωτών από οικισμό Ρομά της περιοχής έχουν στήσει οδοφράγματα στο δρόμο, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία, ενώ πέταξαν και πέτρες σε διερχόμενους οδηγούς.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον τραυματισμό του 16χρονου βρίσκεται σε εξέλιξη στο ύψος του καταυλισμού «Τσαΐρια» των Ρομά, στην Περαία του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 20 με 25 άτομα έχουν κλείσει την οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς οι συγκεντρωμένοι έχουν βάλει φωτιά σε αντικείμενα.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ #ΜΑΤ #ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ #ΡΟΜΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.