Αιγιάλεια: Ναρκωτικά κρυμμένα σε χωράφια... «καβάτζες», τέσσερις συλλήψεις

Αιγιάλεια: Ναρκωτικά Αιγιάλεια: Ναρκωτικά

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν από τις Αρχές μεταξύ των οποίων, είναι ένας άνδρας αλβανικής υπηκοότητας για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην Αχαΐα.

Συγκεκριμένα, σε επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ασφάλειας Πατρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 κιλά κάνναβης, μισό κιλό κοκαΐνης και 40 γραμμάρια ηρωίνης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν κρυμμένα σε χωράφια «καβάτζες« σε διάφορες περιοχές μεταξύ των οποίων πλατάνι και Νικολέικα Αιγιαλείας.

Σε βάρος των συλληφθέντων και ενός ακόμα που αναζητείται σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών..

#ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ #ΠΑΤΡΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.