Έκρηξη στις Σέρρες: Τραγική ειρωνεία, ο 11χρονος είχε πει ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, τι αποκάλυψε ο θείος του

Έκρηξη στις Σέρρες: Τραγική Έκρηξη στις Σέρρες: Τραγική

O Θεόδωρος Καντάς, θείος του 11χρονου Βασίλη που έχασε ακαριαία τη ζωή του μετά από έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου του μίλησε για την ασύλληπτη τραγωδία και τόνισε πως πρέπει να αποδοθούν ευθύνες.

Ο θείος του 11χρονου παιδιού αποκάλυψε πως εκείνη την τραγική ημέρα, ο ανιψιός του είχε δηλώσει πως δεν θέλει να πάει στο σχολείο.

Ο κ. Καντάς δήλωσε πως η οικογένεια του Βασίλη το μόνο που ζητά είναι να μην πάει «χαμένος» ο θάνατος του γιου τους και από εδώ και πέρα να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στα σχολεία.

Ο θείος του άτυχου παιδιού ανέφερε επίσης πως στο σχολείο βρισκόταν και η μικρότερη αδερφή του, η οποία τον είδε την ώρα που τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα συνελήφθησαν ο εργολάβος και ο ηλεκτρολόγος που έκαναν τις εργασίες στο λεβητοστάσιο εκείνη την ημέρα.

«Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που τις έχουν και να εφαρμοστεί ο νόμος» δήλωσε ο κ. Καντάς.

#ΣΕΡΡΕΣ #ΣΧΟΛΕΙΟ #ΕΚΡΗΞΗ #ΝΕΚΡΟΣ #11ΧΡΟΝΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.