Κιβωτός του Κόσμου: Τα δωμάτιο του πατέρα Αντώνιου και των παιδιών - Δείτε τις φωτογραφίες

Κιβωτός του Κόσμου: Τα Κιβωτός του Κόσμου: Τα

Φωτογραφίες από το εσωτερικό της δομής της Κιβωτού του Κόσμου στο Βόλο, έφερε στο «φως» της δημοσιότητας ρεπορτάζ του Ant1. 

Συγκεκριμένα, μέσω του ρεπορτάζ αντικατοπτρίζεται η διαφορά ανάμεσα στη διαβίωση των παιδιών με εκείνη του πατρός Αντωνίου. 

Δωμάτια πατέρα Αντώνιου

Στα δωμάτια του πατέρα Αντωνίου, συγκαταλέγονται ένα ημίδιπλο κρεβάτι, ένα τεράστιο γραφείο κι ένα υπερσύγχρονο μπάνιο. Μάλιστα, έξω από την πόρτα του υπάρχει η ταμπέλα «El Capitano» [ = Ο Καπετάνιος ] με μια βαρκούλα, συμβολίζοντας - πιθανόν - και πάλι το Νώε. 

Στιγμιότυπο οθόνης 5mpaniografeio

Στιγμιότυπο οθόνης 9

Δωμάτια Παιδιών

Τα παιδιά, σύμφωνα με τις φωτογραφίες, έμεναν όλα μαζί σε κουκέτες, με τα γραφεία τους να είναι στοιβαγμένα, το ένα δίπλα στο άλλο, σε πραγματική «απόσταση αναπνοής». 

grafeiaaidiwngrafeiakonta

Παρουσιάστηκαν, επίσης, και στιγμιότυπα από τις εργασίες, που έχουν καταγγείλει πως έκαναν πολλά παιδιά στη δομή. Εμφανίζονται διάφορα σακιά με στάρι, τα οποία και κουβαλούν οι ανήλικοι. 

Ξεχωριστή φωτογραφία, υπάρχει και για την αποθήκη τροφίμων της δομής, όπου και πάλι εργάζονταν οι μαθητές, τακτοποιώντας τα προϊόντα. 

 

#ΠΑΤΕΡΑΣ_ΑΝΤΩΝΙΟΣ #ΚΙΒΩΤΟΣ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ #ΒΟΛΟΣ #ΔΟΜΗ #ΔΩΜΑΤΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.