Ο Λύτρας προμηνύει ότι ερχονται και νέες συλλήψεις για την υπόθεση παιδοβιασμού στα Σεπόλια

Ο Λύτρας προμηνύει ότι Ο Λύτρας προμηνύει ότι

Ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας που είναι και συνήγορος της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στη φρικιαστική υπόθεση του παιδοβιασμού και της Μαστροπείας.

Ο Απόστολος Λύτρας επιβεβαίωσε πως η εξέταση του αιτήματος αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια, θα καθυστερήσει καθώς ακόμη δεν υπάρχει εισαγγελική πρόταση.

«Θέλω να πιστεύω πως όλα τα καινούρια στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία, τα οποία είναι βοηθητικά για τη μητέρα…είναι ήδη στη δικογραφία και θα εξεταστούν από το αρμόδιο συμβούλιο» σημείωσε ο δικηγόρος.

Αναφορικά με την επιμέλεια των παιδιών που αναμένεται κάποια να μείνουν με τη γιαγιά και κάποια με τη θεία τους στη Λευκάδα, ο δικηγόρος είπε:

«Η γιαγιά ζήτησε την επιμέλεια και των έξι παιδιών, σε κάτι που συμφώνησε και η εισαγγελέας, από ‘κει και μετά εκδήλωσε και το ενδιαφέρον η θεία, τη 12χρονη και εάν γίνεται ακόμη ένα αδερφάκι να το κρατήσει η ίδια για να βοηθήσει όσο καιρό θα ταλαιπωρείται η μητέρα τους».

Στην περίπτωση αποφυλάκισης της μητέρας, και το αν θα αναλάβει εκείνη την επιμέλεια των παιδιών της ο κ. Λύτρας απάντησε «Είναι μεγάλο θέμα που έχασε τον έλεγχο του παιδιού».

Σε ό,τι αφορά τους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα τον Ηλία Μίχο που διατηρεί ακόμη το δικαίωμα της σιωπής ο κ. Λύτρας δήλωσε: «Το δικαίωμα της σιωπής μπορεί να το χρησιμοποιήσει…προφανώς ήθελε πρώτα να δει τι στοιχεία θα βγουν στη δικογραφία για να μιλήσει αργότερα».

Στην ερώτηση εάν έχει κλείσει ο κύκλος των συλλήψεων απάντησε αρνητικά και σημείωσε πως οι άνθρωποι που έκαναν αυτές τις πράξεις, τις έχουν ξανακάνει στο παρελθόν.

«Είναι αδύνατον όταν υπάρχει τέτοιο κύκλωμα που σκοπό έχει το χρήμα και το κέρδος να μην υπάρχουν εμπλοκές και άλλων ανήλικων παιδιών» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Τέλος, ο κ. Λύτρας αποκάλυψε πως ενδεχομένως οι χώροι που εξέδιδε ο Μίχος την 12χρονη να είναι δύο και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση από το μαγαζί που διέθετε στα Σεπόλια.

#ΣΕΠΟΛΙΑ #ΒΙΑΣΜΟΣ #12χρονη #ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ_ΛΥΤΡΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.