Τροχαίο δυστύχημα στη Λαμία, νεκρός σε τροχαίο οδηγός μηχανής

Τροχαίο δυστύχημα στη Τροχαίο δυστύχημα στη

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος οδηγός μηχανής νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, όταν έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα της αερογέφυρας.

Όπως αναφέρει το LamiaReport, ο 28χρονος κινούταν με κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία και όταν έφτασε στην έξοδο της εθνικής οδού προς Λαμία μπήκε στην αερογέφυρα, στο ύψος του πρώην εργοστασίου «Soulis», όταν από άγνωστη αιτία χάθηκε ο έλεγχος της μηχανής η οποία χτύπησε με δύναμη στα κιγκλιδώματα της αερογέφυρας.

Η μηχανή σύρθηκε μέσα στο οδόστρωμα, ενώ ο 28χρονος έμεινε σφηνωμένος ανάμεσα στα κιγκλιδώματα. Αν και φορούσε κράνος και όλο τον εξοπλισμό, η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που έχασε την ζωή του επι τόπου.

Αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων διέκοψαν την κυκλοφορία, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον οδηγό, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργεί το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

{https://www.youtube.com/watch?v=mWVxuCazmbE}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.