Αποκαλύψεις Θεοδωρικάκου: Νέα μέτρα για την οπαδική βία, ποινές ακόμα και στις ΠΑΕ

Αποκαλύψεις Θεοδωρικάκου: Αποκαλύψεις Θεοδωρικάκου:

Ανοιχτό ενδεχόμενο, να υπάρξουν ποινές ακόμη και στις ΠΑΕ για περιστατικά βίας άφησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος κάλεσε τις ΠΑΕ να βάλουν «πλάτη» στην προσπάθεια για τον περιορισμό φαινομένων οπαδικής βίας, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής ποινών και στις ίδιες τις ΠΑΕ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Παράλληλα, προανήγγειλε ότι αύριο, Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, θα ανακοινωθεί το πακέτο μέτρων της κυβέρνησης για την οπαδική βία.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρικάκος, οι σύνδεσμοι χούλιγκαν κλείνουν και οι λέσχες φιλάθλων θα λειτουργούν υπό προϋποθέσεις.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε γνωστή την αυστηροποίηση των ποινών για όσους μετέχουν σε περιστατικά οπαδικής βίας και χουλιγκανικές δράσεις.

«Θα προβλέπονται ποινές στέρησης ελευθερίας, ενώ δε θα υπάρχει η δυνατότητα αναστολής. Θα επικρατήσει το ιδιώνυμο», κατέληξε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.