Euroferry Olympia: Πληροφορίες ότι εντοπίστηκαν ζωντανοί 5 από τους 11 αγνοούμενους

Euroferry Olympia: Πληροφορίες ότι Euroferry Olympia: Πληροφορίες ότι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης των εγκλωβισμένων στο φλεγόμενο πλοίο «Euroferry Olympia» ανοιχτά της Κέρκυρας.

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχουν εντοπιστεί ζωντανοί πέντε από τους έντεκα αγνοούμενους.

Ωστόσο σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται πώς διασώθηκαν δύο άνδρες από στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων αγνοουμένων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τους δύο αλλοδαπούς οδηγούς, που ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στο γκαράζ του πλοίου και βρίσκονταν σε επικοινωνία με τις Αρχές.

Σε συνέχεια προηγούμενων μηνυμάτων, διασώθηκαν 2 άνδρες από στελέχη του Π.Σ. στο Ε/Γ-Ο/Γ Euroferry Olympia. Συνεχίζονται οι ενέργειες έρευνας και διάσωσης.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 18, 2022

Ο Βούλγαρος έχει αναπνευστικά προβλήματα λόγω του καπνού, ενώ ο Τούρκος είναι καλά στην υγεία του. Επίσης έχουν επικοινωνήσει αλλοι 3 – πιθανότατα Βούλγαροι – με βουλγαρική εταιρεία σεκιούριτι λέγοντας ότι είναι εγκλωβισμένοι σε συγκεκριμένο χώρο. Οι δύο οδηγοί έχουν οδηγηθεί στο κατάστρωμα του πλοίου.

Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος, σε εξέλιξη #επιχείρηση έρευνας και διάσωσης από στελέχη της Ε.Μ.Α.Κ. στο Ε/Γ-Ο/Γ Euroferry Olympia.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 18, 2022

{https://www.youtube.com/watch?v=FQiD13uBQ1I}

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Λιμενικό έχει γίνει πλήρης καταμέτρηση και ταυτοποίηση των επιβαινόντων του  πλοίου, από στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπου και διαπιστώθηκε ότι έχουν διασωθεί 278  άτομα, στα οποία  συμπεριλαμβάνεται και ένα άτομο το οποίο δεν υπήρχε στην επίσημη λίστα επιβατών.

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.