Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Ενα λουλούδι στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Κατερίνα Σακελλαροπούλου:

Στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης Καμπανός βρέθηκε η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε την περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης και ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Άλκη Καμπανού άφησε ένα λουλούδι.

Η κίνηση αυτή της Προέδρου της Δημοκρατίας έρχεται σε συνέχεια παλαιότερης ανάρτησής της στο Facebook με αφορμή της στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Σε αυτή της την ανάρτηση η κυρία Σακελλαροπούλου, με αφορμή το αποτρόπαιο γεγονός, είχε κάνει λόγο για «τραύμα που προκαλεί στην κοινωνία μια τέτοια πράξη θα παραμείνει ανοιχτό όσο ευνοείται η οπαδική εξαλλοσύνη και ο χουλιγκανισμός και, κυρίως, όσο καλλιεργείται ως δείγμα ανδρισμού η βαρβαρότητα και η βία εντός και εκτός γηπέδων».

{https://www.facebook.com/KateSakellaropoulou/posts/476636147352043}

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια έκθεσης στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του ΑΠΘ.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.