Πράσινο φως για προγράμματα κοινωνικού τουρισμού

Πράσινο φως για Πράσινο φως για

Αλλαγή των πρωτοκόλλων για τη διεξαγωγή συνεδρίων, στηρίζοντας τον συνεδριακό Τουρισμό καθώς και προγράμματα κοινωνικού τουρισμού προανήγγειλε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Ως Κυβέρνηση στηρίζουμε όλες τις εκφάνσεις του τουριστικού προϊόντος, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Κικίλιας αναφέροντας τις αλλαγές που αποφάσισε η Επιτροπή για τα συνέδρια και προαναγγέλοντας και πάλι φέτος προγράμματα κοινωνικού τουρισμού
 
Ο Τουρισμός αποτελεί τη λαϊκή οικονομία της χώρας
 
Είναι προφανές ότι η χώρα έρχεται να πιστωθεί το ότι είναι ασφαλής προορισμός και η δουλειά που κάναμε στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, ειδικά στα πρώτα στάδια, έρχεται να πιστωθεί στο brand της χώρας.
Από εκεί και πέρα είναι και μία ιδεολογική μάχη. Η παράταξή μας, η Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζει τον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό, το κοινωνικό κράτος, δηλαδή τη στήριξη και αυτών που δεν έχουν και αυτών που δεν μπορούν και τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας που είναι η μεσαία τάξη.
Ο Τουρισμός που αποτελεί τη λαϊκή οικονομία της χώρας, εμπλέκει εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους και ουσιαστικά έμμεσα ή άμεσα τη μέση ελληνική οικογένεια, θα είναι το αντίβαρο και στην ενεργειακή κρίση.
 
Θα υπάρξουν και φέτος προγράμματα κοινωνικού Τουρισμού
         
Μας δόθηκε φέτος η δυνατότητα μετά την άδεια της υγειονομικής Επιτροπής και ήταν μία κυβερνητική απόφαση τελικά, να έχουμε ανοιχτό τον χειμερινό τουρισμό μας. Κατά κύριο λόγο, στο 90%, κινήθηκε από εσωτερικούς επισκέπτες. Ήταν γεμάτοι όλοι οι δημοφιλείς τουριστικοί χειμερινοί προορισμοί.
Έχω επισημάνει στους μεγάλους tour operators στο εξωτερικό να δίνουν καλύτερες τιμές στους ξενοδόχους μας και οι ξενοδόχοι μας καλύτερους μισθούς στους εργαζόμενους και σωστά πακέτα για τους Έλληνες.
Θα υπάρξουν και φέτος προγράμματα κοινωνικού Τουρισμού. Έχει την ευθύνη η Σοφία Ζαχαράκη, μια εξαιρετική συνεργάτιδα και συνάδελφος. Το πέτυχε πέρσι, θα το κάνουμε και φέτος. Αυτό που θέλω να πω είναι να σπεύσουν οι συμπατριώτες μας να κάνουν κρατήσεις νωρίς, γιατί έτσι όπως βλέπω τα πράγματα θα υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για τη χώρα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.