Κρήτη: Στο Αυτόφωρο πατέρας που είχε να στείλει το παιδί του σχολείο από το Σεπτέμβριο του 2021

Κρήτη: Στο Αυτόφωρο πατέρας Κρήτη: Στο Αυτόφωρο πατέρας

Λόγω ευαισθησίας που έχει στη μύτη δεν μπορούσε να φορέσει την προστατευτική του μάσκα και για αυτό το λόγο δεν τον δέχονταν οι καθηγητές.

Με την κατηγορία ότι είχε να στείλει το παιδί του στο σχολείο από το Σεπτέμβριο του 2021, αναμένεται να δικαστεί ένας 59χρονος πατέρας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αρχανών-Αστερουσίων. 

Συγκεκριμένα ο πατέρας κατηγορείται για παράλειψη εποπτείας φοίτησης μαθητή Γυμνασίου, ο οποίος δεν έχει υπερβεί το 16ο έτος ηλικίας του από τον έχοντα την επιμέλεια και την πραγματική φροντίδα του κατ’ εξακολούθηση.

Ο 59χρονος δεν επιτρέπει στον γιο του, μαθητή α’ γυμνασίου, να πάει στο σχολείο του από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Για ποιο λόγο δεν πήγαινε σχολείο 

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, υποστηρίζει ότι για λόγους υγείας το παιδί δεν μπορεί να φοράει προστατευτική μάσκα καθώς έχει ευαισθησία στη μύτη και οι καθηγητές δεν του επιτρέπουν την είσοδο.

Την ίδια ώρα οι Αρχές αναζητούν έναν ακόμα γονέα που δεν στέλνει το παιδί του στο σχολείο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.