Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 33χρονο που ξάφρισε 100.000 ευρώ από σούπερ μάρκετ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τους δράστες ριφιφί σε σούπερ μάρκετ με λεία παραπάνω από 100.000 ευρώ.

 

 

 

 

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση του βιντεοληπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, τους βοήθησε ώστε να εντοπίσουν και συλλάβουν τους δράστες ριφιφί σε σούπερ μάρκετ με λεία παραπάνω από 100.000 ευρώ, που συνέβη το Δεκέμβριο του 2021.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ. δράστες της κλοπής - με τη μέθοδο του "ριφιφί", είναι ένας 33χρονος και ο συνεργός του, οι οποίοι εισέβαλαν αργά τη νύχτα, τις ημέρες των Χριστουγέννων στο σούπερ μάρκετ, διέρρηξαν δύο χρηματοκιβώτια, αποπειράθηκαν να ανοίξουν και τρίτο και έφυγαν από το κατάστημα με λεία το χρηματικό ποσό των (100.000) ευρώ περίπου, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα έγγραφα.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, με συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 33χρονου, κατά την οποία κατασχέθηκε μεταξύ άλλων ένα πιστόλι και τέσσερα φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα.

Επιπλέον, σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, που του επιβάλλει ποινή φυλάκισης ετών για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής δυνάμει της οποίας συνελήφθη.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.