Έσπασαν αυτοκίνητο συνεργείου on air για να κλέψουν... μια τσάντα

Έσπασαν αυτοκίνητο Έσπασαν αυτοκίνητο

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που ρεπόρτερ έκανε ζωντανή μετάδοση από την πλατεία Μουσχουντή στη Θεσσαλονίκη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου του ΑΝΤ1 έκανε ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη όταν άγνωστος έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του συνεργείου σε μια προσπάθεια να κλέψει την τσάντα της.

Η δημοσιογράφος μετέδιδε το ρεπορτάζ μόλις λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο, ενώ ο δράστης έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου, πριν γίνει αντιληπτός από τον συνάδελφό της, Ηλία Παναγόπουλο, ο οποίος έτρεξε προς το μέρος του με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή.

Το συνεργείο κάλεσε άμεσα την αστυνομία, ενώ περιέγραψε το πρωτοφανές περιστατικό... live στην εκπομπή.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.