Κυψέλη: Σοκάρουν οι εκκλήσεις της αδερφής του 7χρονου Αντρέα -Αναζητούνται 40 παιδιά «φαντάσματα» (βίντεο)

Κυψέλη: Σοκάρουν οι Κυψέλη: Σοκάρουν οι

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου στην Κυψέλη. Η αδερφή του παρακαλούσε την δασκάλα της να την υιοθετήσει. «Μας έλεγε ότι την τιμωρούν συνεχώς και πως φοβόταν να γυρίσει στο σπίτι της», συμπλήρωσε η δασκάλα της μικρής.

Το κοριτσάκι πήγαινε στο σχολείο και ζητούσε από την δασκάλα των αγγλικών να την υιοθετήσει και να την πάρει μαζί της. Η Ιωάννα έλεγε επίμονα στην δασκάλα ότι ο 33χρονος την τιμωρούσε καθημερινά, την χτυπούσε χωρίς λόγο και ότι φοβόταν να επιστρέψει στο σπίτι. Κάπως έτσι αυτή τουλάχιστον η καταγγελία έφτασε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Μου έλεγε “υιοθέτησέ με. Πάρε με σε παρακαλώ στο σπίτι σου”», είπε η δασκάλα.

Το κοριτσάκι κακοποιούσαν η μητέρα και ο πατριός για ασήμαντες αφορμές.

«Μας έλεγε ότι την τιμωρούν συνεχώς και πως φοβόταν να γυρίσει στο σπίτι της», συμπλήρωσε η δασκάλα της μικρής.

Οι δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου της Ιωάννας ήταν οι πρώτοι που κατάλαβαν τον εφιάλτη της. Το κοριτσάκι επί τρεις συνεχόμενες ημέρες, το Μάιο του 2018 απουσίαζε αδικαιολόγητα από το σχολείο. Ο διευθυντής ανησύχησε και ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μετά από τρεις μέρες απουσίας η μικρή Ιωάννα επέστρεψε στο σχολείο, φορώντας μακρυμάνικα ρούχα για να κρύψει τα σημάδια της κακοποίησης. Αυτό ήταν που κίνησε τις υποψίες των εκπαιδευτικών. Από εκείνη την ημέρα η μικρή Ιωάννα απομακρύνθηκε από το διαμέρισμα.

Η μικρή Ιωάννα μεγαλώνει σε ανάδοχη οικογένεια, και σήμερα είναι 14 ετών. Έτσι δεν είχε την τραγική μοίρα του μικρού αδελφού της.

Την ίδια ώρα, βάσει αποκλειστικού εγγράφου του υπουργείου Παιδείας αναζητούνται 40 παιδιά «φαντάσματα» από τα σχολεία της Αθήνας. Σύμφωνα με το mega πρόκειται για παιδιά προσφύφων, μεταναστών, από ευάλωτες οικογένειες.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.